Vištiena su pievagrybiais grietinėlės padaže

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Vištiena su pievagrybiais grietinėlės padaže
Autorius apie receptą: Tai tikras išsigelbėjimas visiems, kurie dėl tam tikrų priežasčių nori greitai paruošti pietus ar vakarienę. Patiekalas vienas, du, trys ir jau ant stalo. Labai, labai patiko Tai tikras išsigelbėjimas visiems, kurie dėl tam tikrų priežasčių nori greitai paruošti pietus ar vakarienę. Patiekalas vienas, du, trys ir jau ant stalo. Labai, labai patiko man ir šeimai šis patiekalas, kad gaminsiu dar tikrai ne kartą ir ne du. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
700 gramų vištienos blauzdelių mėsa (be kaulų)
2 šaukštai aliejaus
0.5 šaukštelio džiovintų čiobrelių
0.5 šaukštelio džiovintas rozmarinas
0.5 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
Padažui:
250 gramų pievagrybių
150 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
4 skiltelės česnako
1 šaukštas sviesto
1 šaukštas krapų (smulkintų arba kitų mėgiamų žalumynų)
0.5 šaukštelio džiovintų čiobrelių
0.5 šaukštelio džiovintas rozmarinas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Orkaitę įkaitinti iki 180 C laipsnių temperatūros.
2.
Vištieną dėti į dubenį, berti čiobrelį, rozmariną, druską, pipirus, pilti aliejų ir gerai išmaišyti. Vištieną sudėti į kepimo formą.
3.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje 20 - 30 minučių.
4.
Padažui į keptuvę dėti sviestą, ištirpinti, suberti griežinėliais pjaustytus pievagrybius, berti druską, pipirus, išmaišyti ir kepti apie 3 minutes, kol pievagrybiai suminkštės.
5.
Česnakus susmulkinti ir suberti į keptuvę, berti džiovintas žoleles ir pakepinti 1 minutę, kol pasklis kvapas.
6.
Į keptuvę supilti grietinėlę, užvirti ir sumažinus kaitrą dar pavirti kelias minutes, kol padažas pradės tirštėti, suberti smulkintus krapus.
7.
Paruoštą padažą supilti ant keptos vištienos.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital