Vištiena kreminiame padaže su morkomis

AUTORIUS:
Jūratė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Vištiena kreminiame padaže su morkomis
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Pikantiškas, maloniai kreminis, sotus ir aromatingas patiekalas, kurio dar vienai porcijai bus sunku atsispirti. Tinka ruošti ir su kita mėgstama mėsyte. Pikantiškas, maloniai kreminis, sotus ir aromatingas patiekalas, kurio dar vienai porcijai bus sunku atsispirti. Tinka ruošti ir su kita mėgstama mėsyte. Jūratė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
400 kilogramų vištienos filė (naudojau krūtinėlę, tinka šlaunelių mėsa)
200 gramų grietinėlė, 36% riebumo
100 mililitrų vištienos sultinio (arba vandens, ar pagal poreikį)
100 gramų fermentinio sūrio (arba mocarelos, kietojo ar kito)
1 vienetas svogūnų
1 vienetas morkų (didesnės)
1 šaukštas kvietinių miltų
1 šaukštas pomidorų pastos
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį aitriosios paprikos miltelių (galima keisti saldžiąja ar rūkyta)
pagal skonį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištieną supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais arba juostelėmis, svogūną susmulkinti, morką sutarkuoti burokine tarka.
2.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, sudėti vištieną ir kepti iš visų pusių iki kol gražiai apskrus. Atidėti į lėkštę.
3.
Į tą pačią keptuvę suberti svogūną, morkas, kepti apie 3 minutes arba kol daržovės suminkštės. Tuomet dėti pomidorų pastą, berti druską, pipirus, aitriosios paprikos miltelius, išmaišyti. Tuomet suberti miltus ir nuolat maišant ant silpnos ugnies pakepti apie minutę.
4.
Į keptuvę pilti grietinėlę, išmaišyti, berti sūrį ir pakaitinti iki kol išsilydys. Įpilti sultinio pagal norimą padažo tirštumą. Sudėti vištieną, dar minutę pašildyti ir tiekti.
AUTORIUS: Jūratė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital