Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
500 gramų | vištienos krūtinėlės | |
1 vienetas | brokolių (vidutinio dydžio) | |
200 mililitrų | grietinėlės (naudojau riebią, bet tinka ir liesesnė) | |
200 mililitrų | vištienos sultinio (arba vandens) | |
100 gramų | saulėje džiovintų pomidorų (svoris jau nusunktų nuo aliejaus) | |
2 šaukštai | varškės užtepėlės (arba tepamo ar kreminio sūrio, aš naudojau Vilkyškių varškės užtepėlę su česnakais) | |
1 vienetas | svogūnų | |
3 skiltelės | česnako | |
1.5 šaukštelio | itališkų žolelių (arba džiovinto raudonėlio) | |
0.5 šaukštelio | čili dribsnių (arba pagal skonį) | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
Kepimui: | ||
1 šaukštas | sviesto | |
1 šaukštas | alyvuogių aliejaus | |
Patiekiant: | ||
1 sauja | baziliko (ar petražolių ar kitų žalumynų) |