Virtų bulvių kukuliai su mėsos įdaru

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Virtų bulvių kukuliai su mėsos įdaru
Virtų bulvių kukuliai su mėsos įdaru
Virtų bulvių kukuliai su mėsos įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
Tešlai:
9 vienetai bulvių (neluptų, virtų)
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai miltų
2 šaukštai krakmolo
2 šaukštai sviesto (tirpinto)
šiek tiek druskos
Įdarui:
500 gramų kiaulienos šoninės (virtos)
100 gramų kiaulienos lašinių (rūkytų)
50 mililitrų grietinėlės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Virtas bulves nulupti ir sumalti mėsmale. Sudėti sviestą, įmušti kiaušinį ir suberti miltus, druskos. Viską gerai išminkyti.
2.
Mėsą sumalti du kartus, kartu su lašinukais. Įpilti grietinėlę ir išmaišyti.
3.
Iš bulvių masės formuoti paplotėlį, įdėti faršo ir formuoti kukulius.
4.
Kukulius apvolioti krakmole ir dėt į pasūdytą, verdantį vandenį. Virti apie 10 minučių nuo užvirimo.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Nesigavo
2021-02-27 11:21
O kartais vietoje miltu ne krakmolo įdėti? Ir apvolioti miltuose? Nes pagal pagal ši recepta gavosi virta faršo sriuba su snargliais. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital