Virtų bulvių cepelinai

AUTORIUS:
gaspadine.lt,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Virtų bulvių cepelinai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 kilogramai bulvių
500 gramų mėsos
250 gramų krakmolo
1 vienetas svogūnų
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves sumalti su mėsmale, įdėti druskos, sudėti krakmolą ir viską gerai išminkyti.
2.
Mėsą sumalti, įmalti svogūną, įdėti prieskonių pagal skonį, įpilti šlakelį sultinio arba vandens ir gerai išmaišyti.
3.
Formuoti cepelinus ir viri vandenyje apie 5 min. po užvirimo. Patiekti su grietine ar svogūnų padažu.
AUTORIUS: Lina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Raktažodžiai: Išvirti
Komentarai (34)
Ray
2021-08-29 16:57
Kai sumaliau virtas bulves, 2kg su mėsmale, tai bulvėm neužteko ir 500g krakmolo, vistiek buvo vandeningos ir lipo prie rankų, cepelinai nesigavo, teko daryti žemaičių blynus ir tai vos vos suformavau. ATSAKYTI
Virga
2020-09-20 20:02
Ar tinka zalias mesos farsas?ir kiek laiko su zalios mesos farsu reikia virti ? ATSAKYTI
Inga
2020-09-11 16:46
Turetu but skanu. Isbandysiu ir as ATSAKYTI
Nijolė
2020-09-10 09:12
Ir su žaliu faršu išverda taip pat ,tobulai. ATSAKYTI
Nijolė.
2020-09-10 09:08
Galima ir su žaliu faršu,neištyžta.dėti viska pagal recepta. ATSAKYTI
virginija
2020-05-13 11:07
jeii faršas žalias ar tiks jei apkepsiu ATSAKYTI
Aldona
2019-12-06 14:21
O tai į bulvių mase kiaušinio nereikia ? ? ATSAKYTI
Vilma
2019-08-07 13:00
Tobuli gavosi ATSAKYTI
marius
2019-01-05 18:27
jeigu norite tikrai šilkinių tai ant kilogramo bulviu masės idėkite šaukšta varškės :) ATSAKYTI
Zose
2018-12-05 18:14
Saknaus, tai saknaus! ATSAKYTI
Ingrida
2018-10-16 15:48
Lab skanus ATSAKYTI
Raminta
2017-07-13 22:23
Tai labai skanus cepelinai
ATSAKYTI
Ramux
2016-02-02 14:44
O butina det krakmolo. Vien kiausinio neuztenka ATSAKYTI
aldona
2016-01-28 22:31
butina krakmola uzplikinti karstu vandeniu


ATSAKYTI
gaspadinė
2016-01-15 15:25
.........tik kartą per metus, - galima ATSAKYTI
Niolė
2015-08-07 09:39
Manau , kad kiaušinių būtinai reikia :) ATSAKYTI
svetka
2015-07-10 17:36
zinoma farsas turi but apkeptas ar daroma is virtos mesos sumalus ATSAKYTI
virėja.
2015-06-30 01:04
į vidų dedamas faršas turi buti su prieskoniais apkeptas ir patroškintas.Virkite, tikrai nenusivilsite.SKANAUS. ATSAKYTI
edita noreikienė
2014-12-06 10:57
Isvyrkite ATSAKYTI
Laima-Linai
2014-09-28 13:50
Krakmolo reik dėt mažiau,nes vien nuo krakmolo kieti gaunasi,o ne nuo kiaušinių ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital