Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
50 g sraigių
actas
3 svogūnai
2 šaukštai aliejaus
200 g dešros
2-3 pomidorai
2-3 česnako skiltelės
2 šaukštai žalumos
1 stiklinė vyno
1 šaukštas džiūvėsėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sraiges perplauti ir užmerkti 12 val. į actą. Po to išvirti jas su geldelėmis vandenyje. Išpilti vandenį ir peiliu pradurti kitoje namelio pusėje. Iškepti svogūnus aliejuje. Įmesti dešrą, supjaustytą gabaliukais, česnaką ir žalumą. Įpilti stiklinę vyno ir įmesti sraiges. Jei vandens mažai, įpilti truputį, kad sraigės būtų padaže. Virti 1 valandą. Įmesti džiūvėsėlius. Po kurio laiko nuimti nuo ugnies ir tiekti.