Virtinukai su džiovintais grybais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Virtinukai su džiovintais grybais
Autorius apie receptą: Šiuos virtinukus visi šeimoje mėgsta. Šiuos virtinukus visi šeimoje mėgsta. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
Tešlai:
160 mililitrų vandens (karšto)
1 žiupsnelis cukraus
2 šaukštai aliejaus
250 gramų kvietinių miltų
pagal poreikį druskos
Įdarui:
40 gramų džiovintų grybų
1 vienetas svogūnų
1 pundelis žalumynų (smulkintų)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tešlai į dubenėlį pilti vandenį, aliejų, berti druską, cukrų ir išmaišyti. Tuomet įsijoti miltus ir minkyti tešlą. Tešla turi būti minkšta ir nelimpanti prie rankų.
2.
Paruoštą tešlą įdėti į maišelį ir palikti 30 - 40 minučių pastovėti.
3.
Įdarui į dubenį dėti grybus, užpilti verdančiu vandeniu. Palikti 20 minučių pastovėti, tuomet gerai nuvarvinti ir susmulkinti.
4.
Svogūną susmulkinti.
5.
Į keptuvę sudėti grybus, svogūną ir apkepti. Pabarstyti druska, pipirais, berti žalumynus ir apkepti. Tuomet palikti atvėsti.
6.
Tešlą plonai iškočioti, išspausti apskritimus. Dėti įdaro, užlenkti kraštus ir gerai užspausti.
7.
Į puodą pilti vandens, įberti druskos, sudėti virtinius ir virti 5 - 7 minutes
8.
Patiekti su grietine ar sviestu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital