Virtiniai su bulvių įdaru

AUTORIUS:
receptai.milo,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Virtiniai su bulvių įdaru
Virtiniai su bulvių įdaru
Virtiniai su bulvių įdaru
Autorius apie receptą: Labai skanūs, sotūs ir lengvai paruošiami. Labai skanūs, sotūs ir lengvai paruošiami. receptai.milo
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
Tešlai:
300 gramų kvietinių miltų
100 mililitrų pieno
100 mililitrų vandens
2 šaukštai aliejaus
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
4 vienetai bulvių (virtų)
100 gramų varškės
1 vienetas svogūnų
30 gramų sviesto (minkšto)
1 šaukštelis džiovintų krapų
1 šaukštelis česnako granulės
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į puodą pilti vandenį, pieną, užvirti.
2.
Į dubenį berti miltus, pilti aliejų, išmaišyti, supilti užvirintą pieną su vandeniu ir minkyti tešlą (patogu virtuviniu kombainu, bet jei nenaudojate, minkykite rankomis, pavyks puikiai) iki kol ji taps elastinga ir nelimpanti prie rankų.
3.
Įdarui svogūną susmulkinti. Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, berti smulkintą svogūną, džiovintus krapus, česnako granules, druską, išmaišyti ir pakepti iki svogūnai suminkštės.
4.
Išvirtas bulves sugrūsti su sviestu.
5.
Į trintas bulves sudėti keptus svogūnus ir varškę, gerai išmaišyti.
6.
Tešlą plonai iškočioti, formelių pagalba išspausti apskritimus, į vidurį dėti šaukštelį įdaro ir užspausti kraštus.
7.
Virtinius virti pasūdytame vandenyje 5 minutes.
AUTORIUS: receptai.milo
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital