Virti kiaušiniai su bulvėmis ir garstyčių padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Virti kiaušiniai su bulvėmis ir garstyčių padažu
Autorius apie receptą: Klasikiniai skoniai puikiai derantys tarpusavyje, kitaip sakant "nemirtinga klasika" virtuvėje, visada skanu! Klasikiniai skoniai puikiai derantys tarpusavyje, kitaip sakant "nemirtinga klasika" virtuvėje, visada skanu! Olga, Nuo užkandžio iki deserto
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
5 vienetai bulvių (virtų)
300 mililitrų sultinio
2 vienetai kiaušinių (virtų)
150 mililitrų grietinės
3 šaukštai garstyčių
1 šaukštas kvietinių miltų
1 šaukštas sviesto
1 žiupsnis ciberžolės
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį čili pipirų drožlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves išverdame pasūdytame vandenyje ir sutraiškome.
2.
Kiaušinius išverdame (čia geriausiai tinka pusiau išvirti kiaušiniai, kad vidus būtų dar šiek tiek skystas virkite juos ne ilgiau nei 6 min.).
3.
Gaminame padažą: sviestą ištirpiname keptuvėje, beriame miltus ir pakepiname 1min.
4.
Supilame sultinį ir gerai išmaišome, kai užvirs, nuimame nuo kaitros, dedame garstyčias, beriame pipirus, ciberžolę ir gerai permaišome. Grąžiname ant minimalios kaitros ir maišant supilame grietinę, kaitiname kol viskas susijungs.
5.
Patiekiame kiaušinius perpjautus pusiau su bulvėmis ir gausiai apipilame padažu, ant viršaus pabarstome mėgstamais prieskoniais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital