Velykinis lašišos ir brokolių pyragas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Velykinis lašišos ir brokolių pyragas
Velykinis lašišos ir brokolių pyragas
Velykinis lašišos ir brokolių pyragas
Velykinis lašišos ir brokolių pyragas
Velykinis lašišos ir brokolių pyragas
Velykinis lašišos ir brokolių pyragas
Velykinis lašišos ir brokolių pyragas
Velykinis lašišos ir brokolių pyragas
Velykinis lašišos ir brokolių pyragas
Velykinis lašišos ir brokolių pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
200 gramų kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų EKSTRA a.r. 405D)
150 gramų sviesto
2 vienetai kiaušinių trynių
30 gramų vandens (šalto)
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
0.5 vieneto brokolių
100 gramų kietojo sūrio
4 vienetai kiaušinių
2 vienetai kiaušinių baltymų
300 gramų lašišos
Papuošimui:
1 vienetas svogūnų
pagal poreikį vyšninių pomidorų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Pagrindui sviestą supjaustome gabalėliais ir įtriname į miltus su druska, kol suformuojami trupiniai.
2.
Tada supilame vandenį su tryniais ir užminkome tešlą. Susukame tešlą į maistinę plėvelę bei padedame 30 min į šaldytuvą.
3.
Kepimo formą ir sieneles išklojame tešla, subadome dugną šakute ir pakepame pagrindą įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 minučių.
4.
Įdarui brokolį susmulkiname žiedynėliais ir  apverdame apie 5 min.
5.
Ant iškepto pagrindo išdėliojame supjaustytą lašišą. Tuomet apvirtus brokolius.
6.
Kiaušinius bei baltymus išplakame, sudedame sūrį. Viską gerai išmaišome bei užpilame ant brokolių su lašiša. Tuomet ant viršaus dedame vyšninių pomidoriukų ir svogūnų žiedų. 
7.
Pyragą įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje kepame maždaug 20-25 minutes.
Patarimai:
Naudota 26 cm skersmens kepimo forma.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital