Pusryčių sumuštiniai su avokadu ir kiaušiniu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Pusryčių sumuštiniai su avokadu ir kiaušiniu
Pusryčių sumuštiniai su avokadu ir kiaušiniu
Pusryčių sumuštiniai su avokadu ir kiaušiniu
Pusryčių sumuštiniai su avokadu ir kiaušiniu
Pusryčių sumuštiniai su avokadu ir kiaušiniu
Autorius apie receptą: Išvirti skystą kiaušinį be lukšto nėra sudėtinga, svarbu laikyti kelių taisyklių. Į vandenį įpilkite vandens, kiaušinį įmuškite į atskirą puodelį, būtinai Išvirti skystą kiaušinį be lukšto nėra sudėtinga, svarbu laikyti kelių taisyklių. Į vandenį įpilkite vandens, kiaušinį įmuškite į atskirą puodelį, būtinai išsukite vandenį ir pilkite kiaušinį į sūkurio vidurį. Ir didesnė tikimybė sulaukti sėkmės - virti po vieną kiaušinį. (...daugiau) Natalija, MagicMint.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
120 gramų duonos (rupių miltų arba be cukraus ruginę)
10 vienetų vyšninių pomidorų
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas avokadų (didelio)
1 sauja kanapių sėklų
0.5 vieneto citrinų
2 šaukštai tepamo varškės sūrelio
1 šaukštas acto
šiek tiek sviesto
pagal skonį pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Duoną aptepame sviestu arba apšlakstome aliejumi ir dedame į 200 C laipsnių orkaitę 12-15 minučių, kol ji taps traški (duoną taip pat galite apkepti keptuvėje).
2.
Pomidoriukus taip pat apšlakstome aliejumi ir dedame į orkaitę 5 minutėms.
3.
Kiaušinį įmušame į puodelį. Užverdame didesniame puode vandenį, įpilame acto. Sumažiname kaitrą, kad vos vos burbuliuotų. Išsukame šaukštu vandenį (turi atrodyti kaip sukūrys), atsargiai pilame kiaušinį į vidurį. Verdame 3 minutes. Tą patį pakartojame su kitu kiaušiniu.
4.
Avokadą supjaustome riekelėmis, išskleidžiame ir apšlakstome citrinų sultimis.
5.
Duoną ištepame mėgstamu varškės sūreliu, ant jo dedame avokadą, kiaušinį bei pomidoriukus. Apiberiame kanapių sėklomis, druska, pipirais.
6.
Pabaigai apšlakstykite mėgstamu alyvuogių aliejumi bei šviežiomis prieskoninėmis žolelėmis.
RECEPTO DRAUGAS: Biržų duona
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital