Vegetariški tako su avinžirniais

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Vegetariški tako su avinžirniais
Autorius apie receptą: Gamindami tako mėsą pakeiskite švelniu kreminiu vegetarišku įdaru su avinžirniais ir migdolais. Pridėkite jūsų mėgstamų priedų ir mėgaukitės! Gamindami tako mėsą pakeiskite švelniu kreminiu vegetarišku įdaru su avinžirniais ir migdolais. Pridėkite jūsų mėgstamų priedų ir mėgaukitės! Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų avinžirnių
120 gramų taco geldelių (naudojome "Santa Maria")
100 mililitrų migdolų
28 gramai prieskonių mišinio (naudojome "Santa Maria")
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Virtus avinžirnius sutrinkite trintuvu, susmulkinkite migdolus.
2.
Smulkiai supjaustykite svogūną. Įkaitinkite aliejų keptuvėje su nelimpančiu paviršiumi ir apkepinkite svogūnus ant stiprios kaitros.
3.
Sudėkite avinžirnius ir migdolus, o tada sumažinkite kaitrą ir kepkite nuolat maišydami.
4.
Suberkite tako prieskonių mišinį ir leiskite įdarui pakepti apie 4 minutes.
5.
Patiekite ant orkaitėje pašildytų kukurūzų geldelių kartu su Jūsų mėgstamais tako priedais.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital