Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
150 gramų | avinžirnių miltų | |
100 gramų | kvietinių miltų | |
240 mililitrų | mineralinio vandens (negazuoto) | |
1 vienetas | svogūnų | |
5 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
1 saujelė | petražolių (smulkintų) | |
1 skiltelė | česnako | |
1 šaukštelis | maltos ciberžolės | |
1 žiupsnelis | maltos kalendros | |
1 žiupsnelis | maltų kajeno pipirų | |
pagal skonį | druskos | |
Užtepimui: | ||
160 gramų | konservuotų avinžirnių (1 skardinės) | |
5 vienetai | džiovinti pomidorai aliejuje | |
5 šaukštai | alyvuogių aliejaus (apytikriai) | |
0.5 saujos | riešutų ir sėklų mišinio (žemės riešutų) | |
0.5 šaukštelio | maltos raudonosios paprikos | |
pagal skonį | druskos | |
1 žiupsnelis | malto muskato | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų |