Veganiški braškiniai ledai su bazilikais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Veganiški braškiniai ledai su bazilikais
Autorius apie receptą: Fantastiškai skanūs ledai. Braškės ir bazilikas tobulai dera tarpusavyje. Patiko visai šeimai. Fantastiškai skanūs ledai. Braškės ir bazilikas tobulai dera tarpusavyje. Patiko visai šeimai. Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 gramų braškių
200 gramų kokosų grietinėlė
50 gramų kokosų žiedų cukraus
6 vienetai baziliko lapelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Braškes pavirti labai trumpai, kad tik suminkštėtų, ir sutrinti (turi išeiti 300 g). Galima naudoti ir šviežias, reikės 300 g.
2.
Į puodą dedame kokosų grietinėlę, baziliko lapelius, beriame cukrų. Maišydami, kaitiname tol, kol ištirps cukrus, bet neužverdame!
3.
Nukeliame nuo ugnies ir sutriname smulkintuvu. Dedame braškių tyrę ir sutriname dar kartą.
4.
Masę pilame į formeles ir dedame į šaldymo kamerą.
Patarimai:
Jei naudosite šviežias braškės, konsistencija nebus labai švelni. Bet skanu ir taip, ir taip.
Galima naudoti kokosų pieną iš skardinės, bet reikia būtent kietosios dalies.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital