Panakota su uogomis veganiškai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Panakota su uogomis veganiškai
Autorius apie receptą: Šis desertas nuostabi augalinė mitybos alternatyva karvės pieno netoleruojantiems ar alergiškiems vaikams. Recepte taip pat naudojami agar agar milteliai su kuriais dirbti, Šis desertas nuostabi augalinė mitybos alternatyva karvės pieno netoleruojantiems ar alergiškiems vaikams. Recepte taip pat naudojami agar agar milteliai su kuriais dirbti, tiesą pasakius, lengviau nei su želatina (...daugiau) Jolanta, Zuikio receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 mililitrų kokosų pieno
100 gramų agavos sirupo (+1 šaukšto padažui, tinka ir klevų sirupas)
100 gramų šaldytų mėlynių (arba šviežių, kitų mėgstamų uogų)
3/4 šaukštelio agar agaro (miltelių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į puodą pilti kokosų pieną, sirupą, sudėti agar agar miltelius, imaišyti, skystį užvirti, tada sumažinti kaitrą ir leisti pavirti dar 2-3 minutes.
2.
Gautą masę supilti į stiklines ir palikti atvėsti. Tuomet dėti į šaldytuvą bent 4 valandoms.⠀
3.
Padažui uogas sudėti į prikaistuvį, pašildyti, pilti 1 v.š agavų sirupo, išmaišyti. Uogoms leisti virti apie 5 minutes, kol šios suminkštės.⠀
4.
Prieš patiekiant panakotą, ant jos užpilti mėlynių padažą.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital