Vėdarai

AUTORIUS:
Kęstas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Vėdarai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2 kilogramai bulvių
2 šaukšteliai druskos
1 šaukštelis pipirų
1 pakelis kiaulių žarnų (išvalytos)
2 vienetai svogūnų
100 gramų grietinės
200 gramų lašinukų (sūdyti)
100 mililitrų aliejaus
100 mililitrų pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Nuskustas bulves ir vieną svogūną nulupti smulkiai sutarkuoti. Pieną ir aliejų užvirinti ir supilti į tarkius. Įbėrus druskos ir pipirų, viską gerai išmaišyti.
2.
Į gerai išvalytas žarnas supilti bulvių tarkius, jų pilnai neprikemšant, kad bulvių vėdarai kepant nesutrūkinėtų. Galiukus sutvirtinti mediniais iešmeliais.
3.
Dėti į kepimo skardą ir pašauti į orkaitę. Kepti 180 °C temperatūroje apie 1-1,5 val.
4.
Patiekti su spirgučių ir grietinės padažu.
AUTORIUS: Kęstas
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (6)
Ilona
2016-12-04 20:00
Aš vietoj aliejaus į vėdarus dedu spirgučių su kepintu svogūnu-labai skanu ir nebereikia spirginti padažui ATSAKYTI
renata
2015-12-17 17:37
Vedarai daromi zarnose o kugelis kepamas taip paprastai nesupranti tu nieko zemaiti ATSAKYTI
Justinas
2015-11-10 06:43
Tai beabejo- tik kugelis!
ATSAKYTI
Zemaitis
2015-09-23 11:40
Ir kada jus aukstaiciai suprasit, kad kugelis zarnoje - nera vedarai, taip paprasciausiai kugelis zarnoje. ATSAKYTI
Dzuke
2020-11-04 18:44
O jus zemaiciai, suprantat. Kad zemaiciu blynai yra paprasciausi virtu bulviu blynai su mesa ATSAKYTI
aras
2021-09-16 12:32
Pritariu! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital