Vasariškas uogų - grietinėlės desertas

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Vasariškas uogų - grietinėlės desertas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 g grietinėlės
1 a. š. želatinos
Saujelės raudonųjų serbentų
Saujelės mėlynių
1 banano
Cukraus pudros
 
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Uogas suberti į indelius pakaitomis su pjaustytu bananu. Mažame kiekyje vandens pagal instrukcują paruošti želatiną ir atvėsusią sumaišyti su grietinėle, kiek paplakta su cukraus pudra. Grietinėlės masę supilti ant uogų ir sudėti į šaldytuvą.

AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital