Varškinės barankytės su uogomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Varškinės barankytės su uogomis
Autorius apie receptą: Purios, minkštos ir labai skanios. Varškė kepiniuose daro stebuklus. Todėl mėgstu ir dažnai kepu, ką nors su varške. Net paprastą pyragą ar keksiukus ji sukuria stebuklingus. Purios, minkštos ir labai skanios. Varškė kepiniuose daro stebuklus. Todėl mėgstu ir dažnai kepu, ką nors su varške. Net paprastą pyragą ar keksiukus ji sukuria stebuklingus. Jos kaip ir kepiniuose nesijaučia, bet varškė paslapčia atlieka labai didelį darbą. Tiesiog kepiniai išeina purūs ir minkšti. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
200 gramų kvietinių miltų
200 gramų varškės
2 vienetai kiaušinių
200 gramų cukraus
100 gramų sviesto
1 sauja šilauogių (puikiai tiks ir mėlynės)
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius išsukame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, kol masė pabals ir patrigubės.
2.
Sviestą ištirpiname ir šiek tiek jau pravėsusį supilame į kiaušinio plakinį. Suberiame varškę. Gerai išmaišome. Įsijojame miltus su kepimo milteliais. Suberiame uogas. Masę gerai išmaišome.
3.
Įkaitiname elektrinę barankų kepimo keptuvę. Dedame po nepilną šaukštą tešlos. Kepame, kol iškeps ir barankytės gražiai paruduos.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital