Varškės virtinukai su pikantišku padažu

AUTORIUS:
Karina, Prie puodų,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Varškės virtinukai su pikantišku padažu
Varškės virtinukai su pikantišku padažu
Varškės virtinukai su pikantišku padažu
Autorius apie receptą: Paprastas, tačiau labai skanus patiekalas, kuris patiks visiems šeimos nariams. Pavyksta pikantiško, švelnaus skonio ir tekstūros. Paprastas, tačiau labai skanus patiekalas, kuris patiks visiems šeimos nariams. Pavyksta pikantiško, švelnaus skonio ir tekstūros. Karina, Prie puodų
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
180 gramų liesos varškės
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai kukurūzų miltų
pagal skonį druskos
Padažui:
50 gramų vyšninių pomidorų
1 sauja špinatų
pagal skonį krabų lazdelių
pagal skonį poro
pagal poreikį kreminio sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Varškę dėti į dubenį, įmušti kiaušinį, berti miltus, druską, gerai išmaišyti.
2.
Į puodą pilti vandenį, užvirti. Rankomis formuoti nedidelius virtinukus, dėti į puodą ir virti apie 10 minučių.
3.
Krabų lazdeles smulkiai supjaustyti, pomidorus susmulkinti, špinatus supjaustyti mažais gabalėliais.
4.
Padažui į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, sudėti krabų lazdeles, pomidorus ir porą bei špinatus, pakepti kelias, tuomet dėti sūrį ir permaišyti. Paruoštą padažą tiekti su virtinukais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital