Varškės keksas su vyšniomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Varškės keksas su vyšniomis
Varškės keksas su vyšniomis
Varškės keksas su vyšniomis
Varškės keksas su vyšniomis
Varškės keksas su vyšniomis
Varškės keksas su vyšniomis
Autorius apie receptą: Su pagaliau atbundančia gamta, paukščių čiulbėjimais, besikalančia žole, besistiebiančiomis pirmomis gėlėmis. Kaip gera išeiti į lauką ir giliai įkvėpti. Pavasario Su pagaliau atbundančia gamta, paukščių čiulbėjimais, besikalančia žole, besistiebiančiomis pirmomis gėlėmis. Kaip gera išeiti į lauką ir giliai įkvėpti. Pavasario proga – varškinis keksas su dar mano šaldytomis vyšniomis. Įdomu kokie bus mums šie metai? Ar dosnūs savo derliumi? Ar vėl užpildysime savo aruodus gausiomis atsargomis ir džiaugsimės jomis iki kito pavasario? Užtruksite gaminant apie 15 min ir apie 40 min kepimo laikas. Receptą radau IG profilyje „Skanauk su Aušra“. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
250 gramų varškės
0.5 stiklinės vyšnių
3 vienetai kiaušinių
120 gramų kvietinių miltų
130 gramų cukraus
100 gramų sviesto
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
Papildomai:
1 šaukštas kvietinių miltų (vyšnioms)
šiek tiek sviesto (formai patepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Ištirpiname sviestą ir šiek tiek atvėsiname.
2.
Išsukame kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purios masės. Suberiame varškę ir druską. Išmaišome. Supilame į tešlą pravėsusį sviestą. Įsijojame miltus su kepimo milteliais.
3.
Vyšnias (jeigu naudosite šaldytas, jų atitirpinti nereikia) apvoliojame miltuose ir įmaišome į kekso tešlą. Tešla išeina labai tiršta, neišsigąskite taip ir turi būti.
4.
Kekso formą ištepame sviestu. Sukrečiame tešlą.
5.
Kepame įkaitintoje iki 170 C orkaitėje 40 – 45 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital