Autorius apie receptą:
Kakės Makės draugė Indrė šį apkepą šmaikščiai pavadino, kai apkepas svajoja būti pyragu. Išties skanus, ne per daug saldus ir daug sveikesnis apkepas, nes naudojami
Kakės Makės draugė Indrė šį apkepą šmaikščiai pavadino, kai apkepas svajoja būti pyragu. Išties skanus, ne per daug saldus ir daug sveikesnis apkepas, nes naudojami kukurūzų miltai. Tai puikus variantas šeimos vakarienei. Užtruksite gaminant apie 10 min + 45 min, kol apkepas keps. Recepto šaltinis: knyga „Kakė Makė receptai“.
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų
varškės
300 gramų
obuolių
3 vienetai
kiaušinių
100 gramų
kukurūzų miltų
40 mililitrų
klevų sirupo
(ar agavos sirupas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Obuolius nulupame ir sutarkuojame burokine tarka.
2.
Išplakame kiaušinius su pasirinktu saldikliu. Suberiame varškę, obuolius, kukurūzų miltus. Gerai išmaišome.
3.
Masę sudedame į kepimo formą.
4.
Kepame įkaitintoje iki 180 C laipsnių orkaitėje apie 45 min.