Varškės ir maskarponės sūrio pyragas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Varškės ir maskarponės sūrio pyragas
Autorius apie receptą: Peržiūrėjus turimus produktus, tiesiog internete susiradau šį internetą ir vuolia! Turim ką turim - varškės ir maskarponės sūrio pyragą su persikais! Pavyko labai skanus ir Peržiūrėjus turimus produktus, tiesiog internete susiradau šį internetą ir vuolia! Turim ką turim - varškės ir maskarponės sūrio pyragą su persikais! Pavyko labai skanus ir tobulos tekstūros. (...daugiau) Ką šiandien valgom?
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Pagrindui:
100 gramų sviesto (kambario temperatūros)
100 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių trynių
80 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
1 šaukštelis malto cinamono
1 šaukštelis vanilinio cukraus
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 žiupsnelis malto muskato
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
500 gramų varškės
500 gramų maskarponės sūrio
5 vienetai kiaušinių
100 gramų rudojo cukraus
3 šaukštai krakmolo
4 šaukštai grietinėlė, 36% riebumo
3 šaukštai medaus
1 žiupsnelis vanilės
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Pagrindui paruošti į dubenį dėti sviestą, berti cukrų, berti vanilinį cukrų ir išplakti, tuomet dėti kiaušinio trynį ir dar kartą išplakti.
2.
Į kitą dubenėlį berti miltus, kepimo miltelius, berti cinamoną, muskatą, druską, išmaišyti. Tuomet paruoštą miltų masę suberti į sviesto masę ir užminkyti tešlą.
3.
Kepimo indą ištiesti kepimo popieriumi arba folija, sudėti tešlą ir paskirstyti taip, kad dengtų dugną ir šonus. Tuomet dėti į šaldytuvą iki kol paruošite įdarą.
4.
Kremui paruošti, į dubenį dėti varškę, pertrinti elektriniu trintuvu. Tuomet dėti maskarponės sūrį, berti rudąjį cukrų, krakmolą ir išplakti elektriniu plakikliu. Po vieną įmušti kiaušinius (perplakti po kiekvieno įmušto kiaušinio), pilti grietinėlę, dėti medų, berti vanilę, druską ir vėl išplakti.
5.
Paruoštą pagrindą išimti iš šaldytuvo, ant pagrindo supilti kremą.
6.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje 15-20 minučių, tuomet sumažinti kaitrą iki 120 C laipsnių temperatūros ir kepti dar 90 minučių.
7.
Iškeptą pyragą dekoruoti pagal savo skonį ir dėti į šaldytuvą visai nakčiai.
Patarimai:
Dekoravau taip: susmulkinau konservuotus persikus ir sudėjau ant pyrago viršaus. Aptepiau paruošta žėle.
Tiekiau su karamele, ją gaminau taip: kelis šaukštus cukraus išlydyti keptuvėje ant labai labai mažos ugnies iki kol ištirpsta, labai svarbu nejudinti. Tuomet dėti kelis gabalėlius sviesto. Pamaišyti iki vientisos masės. Nuimti nuo ugnies ir pamažu maišant pilti riebią grietinėlę, kol gaunam karamelę.Tuomet įberti jūros arba akmens druskos ir permaišyti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital