Varškės desertas "Apsalus širdis"

AUTORIUS:
Ina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Varškės desertas "Apsalus širdis"
Autorius apie receptą: Labai skanus receptas, puikus desertas laukiant svečių. Labai skanus receptas, puikus desertas laukiant svečių. Ina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
450 gramų liesos varškės
300 gramų juodojo šokolado
1 stiklinė cukraus pudros
1 saujelė gervuogių
2 šaukšteliai tirpios kavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
200 ml grietinėlės ir šokoladą ištirpiname puode.
2.
Antrame inde 2 šaukštais grietinėlės ištirpiname kavą, šį skystį išplakame su varške ir 1/2 stiklinės cukraus pudros.
3.
Likusią grietinėlę išplakame su likusia cukraus pudra.
4.
Desertą sluoksniuojame: pirmiausia dedame varškės masę, šokolado kremo sluoksnį ir galiausiai grietinėlę. Įdėti į šaldytuvą bent 15 minučių. Prieš patiekiant papuošti uogomis. Skanaus!
AUTORIUS: Ina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Diana
2018-09-25 13:04
reikes isbandyti ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital