Varškės apkepas su braškių sirupu

AUTORIUS:
Gintarė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Varškės apkepas su braškių sirupu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 kiaušinių
600 g varškės
1 stiklinės  pieno
8 šaukštų manų kruopų
6 šaukštų cukraus
Truputis sviesto
Truputis džiūvesėlių
Braškių sirupo ar uogienės
Braškių, papuošimui
PARUOŠIMO BŪDAS:

Maždaug prieš valandą iki apkepo gaminimo, užpilame manų kruopas pienu ir paliekame, kol išbrinks.
Po to, sumaišome kiaušinių trynius su cukrumi, įdedame varškę ir sutriname iki vientisos masės plaktuvu.
Tuomet į gautą masę supilame išbrinkusias manų kruopas ir viską gerai išmaišome. Išplakame kiaušinių baltymus iki standžių putų ir pamažu įmaišome į gautą masę.
Pašildome orkaitę apie 5 min. ir kepame varškės apkepą 180 ° temperatūroje apie 30 min. Kad varškės apkepas nepridegtų, kepimo indą ištepame sviestu ir pabarstome maltais džiūvėsėliais.

Apkepui iškepus, pašlakstome lėkštės apačią braškių sirupu ir dedame apkepą, kiek palaukiame, kol apačia pritrauks sirupo. Papuošiame braškėmis. Skanaus!

AUTORIUS: Gintarė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital