Varškėčiai su špinatais ir kumpiu

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Varškėčiai su špinatais ir kumpiu
Varškėčiai su špinatais ir kumpiu
Varškėčiai su špinatais ir kumpiu
Varškėčiai su špinatais ir kumpiu
Varškėčiai su špinatais ir kumpiu
Varškėčiai su špinatais ir kumpiu
Autorius apie receptą: Varškėčiai niekada nenusibostantis patiekalas, tai kaip balta drobė dailininkui. Jei moki pagrindus, tai toliau gali laisvai kurti pasitelkdamas savo fantaziją, o mano Varškėčiai niekada nenusibostantis patiekalas, tai kaip balta drobė dailininkui. Jei moki pagrindus, tai toliau gali laisvai kurti pasitelkdamas savo fantaziją, o mano fantazija, bent varškėčių atžvilgiu, beribė. (...daugiau) Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 gramų varškės
90 gramų rūkyto kumpio (Švarcvaldo)
50 gramų tepamo varškės sūrelio
1 sauja špinatų
1 vienetas kiaušinių trynių
2 šaukštai kvietinių miltų (apytikriai)
1 šaukštelis provanso žolelių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį aliejaus
Papildomai:
pagal poreikį kvietinių miltų (apvoliojimui ir stalo pabarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Dėkite į varškę kiaušinio trynį, tepamą varškės sūrį, berkite miltus ir visus prieskonius. Viską išmaišykite. Miltų kiekį reguliuokite pagal poreikį, tešla turi gerai laikyti savo formą.
2.
Įdarui kumpį ir špinatus susmulkinkite.
3.
Gnybkite varškės masės, formuokite kamuoliuką, apvoliokite jį miltuose, tada suspauskite, dėkite įdaro ir gerai užspauskite. Ant gausiai miltuoto paviršiaus formuokite stikline varškėčius.
4.
Suformuotus apvoliokite miltuose ir kepkite įkaitintame aliejuje ant vidutinės kaitros. Vieną pusę kepkite be dangčio, o apvertus kita puse uždenkite keptuvės dangtį ir kepkite po dangčiu. Kepkite iki gražios rudos spalvos.
5.
Patiekite su grietine ar natūraliu jogurtu.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital