Varškėčiai su moliūgais

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Varškėčiai su moliūgais
Autorius apie receptą: Tikras rudens atradimas! Tikras rudens atradimas! Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų varškės 9%
250 gramų moliūgų tyrės (tirštos)
140 gramų kvietinių miltų
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštelis kepimo miltelių
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Miltus su kepimo milteliais persijoti.
2.
Varškę sutrinti per sietelį arba trintuvu.
3.
Varškę sumaišyti su moliūgų tyre ir kiaušiniu. Suberti miltų mišinį, išmaišyti.
4.
Rankas patepti aliejumi, gnybti tešlos ir formuoti nedidelius paplotėlius.
5.
Varškėčius kepti keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir iškeps.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital