Autorius apie receptą:
Purūs kaip debesėliai varškėtukai.
Purūs kaip debesėliai varškėtukai.
Valerija Alejeva
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų
varškės
2 vienetai
kiaušinių
pagal skonį
vanilės
70 gramų
rudojo cukraus
4 šaukštai
manų kruopų
5 gramai
sodos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Elektriniu smulkintuvu sutrinti varškę, kad būtų vientisa masė.
2.
Kiaušinius suplakti su cukrumi iki kreminės masės. Įmaišyti vanilę, varškę, suberti sodą ir manų kruopas. Uždengti dubenį plėvele ir palikti manų kruopas pribrinkti apie 1 val.
3.
Gnybti masės, formuoti varškėčius.
4.
Apkepti ant nedidelio aliejaus kiekio iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.