Varškės - lašišos tortas (užtepėlė)

AUTORIUS:
Miglė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Varškės - lašišos tortas (užtepėlė)
Varškės - lašišos tortas (užtepėlė)
Varškės - lašišos tortas (užtepėlė)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g varškės, liesos
10 g želatinis
10 g krienų
10 ml citrinos sulčių
150 ml grietinėlės
50 g saliero (smulkiai pjaustyto)
20 g krapų
20 g paprikos
5 - 6 alyvuogių (nebūtina)
100 g lašišos
1 v.š. citrinos žievelės, nutarkuotos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Drugname vandenyje išbrinkinkite želatiną. Tada ,neužvirinant, kaitinkite, kol ištirps. Ataušinkite. Elektriniu plaktuvu suplakti grietinėlę, varškę, krienus, citrinų sultis ir žievelę bei želatiną. Sudėti krapus, salierus, papriką, lašišos gabaliukus, berti druskos, pipirų ir pamaišyti.  Norimą formą išklokite maistine plėvele ir gražiai išklokite dugną ir šonus plonais lašišos gabaliukais. Sudėkite varškės masę, užklokite lašišos gabaliukais ir uždenkite plėvelę. Dėkite į šaldytuvą sustingti. Pjaukite ir tepkite užtepėlę ant skrudintos duonos.
AUTORIUS: Miglė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital