Vaisinis glotnutis su mėtų arbata

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Vaisinis glotnutis su mėtų arbata
Autorius apie receptą: Skanu, miela akims, labai sveika, tinka netoleruojantiems pieno, laikantis dietos, paprasta ir greita pasigaminti. Vaisių tyrės ir šaltos mėtų arbatos derinį atradau pati, nes Skanu, miela akims, labai sveika, tinka netoleruojantiems pieno, laikantis dietos, paprasta ir greita pasigaminti. Vaisių tyrės ir šaltos mėtų arbatos derinį atradau pati, nes mėgstu eksperimentus. Idėja tiems, kas nori žalio kokteilio, bet nemėgsta ar neturi špinatų. (...daugiau) Regina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 stiklinės arbatos (šaltos, šviežių mėtų)
2 vienetai kivių
2 vienetai obuolių (ar kriaušių)
2 vienetai bananų (mažų)
1 vienetas avokadų
1 vienetas žaliųjų citrinų
1 šaukštelis vanilės esencijos (nebūtina)
1 gabalėlis imbiero
2 žiupsneliai ciberžolės
pagal poreikį juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Kivius, obuolius, bananus, avokadus nuplauti ir nulupti. Šiek tiek pasmulkinti. Nulupti imbiero šaknį.
2.
Vaisius sudėti į kokteilinę ar indą, kuriame trinsite kokteilį. Ten pat pilti nukoštą arbatą, įspausti citrinos sultis, dėti imbierą ir prieskonius, pilti vanilę.
3.
Viską sutrinti iki vientisos masės.
Patarimai:
Juodieji pipirai, sakoma, sustiprina ciberžolės sveikatinantį poveikį, todėl skonio reikalas, ar dėti, bet man patiko. Į sveikatą! Geriausias pasirinkimas išsekusiems po žiemos, vasaros laukiantiems.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital