Užkepta šamo filė su perlinių kruopų risotto

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Užkepta šamo filė su perlinių kruopų risotto
Užkepta šamo filė su perlinių kruopų risotto
Užkepta šamo filė su perlinių kruopų risotto
Užkepta šamo filė su perlinių kruopų risotto
Autorius apie receptą: Labai skanus, sotus, aromatingas patiekalas, kurį nesunku paruošti, o pagirų išgirsite iš kiekvieno. Labai skanus, sotus, aromatingas patiekalas, kurį nesunku paruošti, o pagirų išgirsite iš kiekvieno. Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų šamo
50 gramų perlinių kruopų
1 kubelis daržovių sultinio
1 sauja lazdyno riešutų
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
pagal poreikį baravykų
pagal skonį česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį petražolių
pagal skonį mėtų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į verdantį vandenį dedame Natur Compagnie sultinio kubelius, gerai išmaišome. Į sultinį beriame perlines kruopas ir apverdame.
2.
Į smulkintuvą beriame lazdyno riešutus, dedame česnaką, smulkintą petražolę ir mėtą. Pilame alyvuogių aliejaus ir gerai viską sumalame.
3.
Šamo filė dedame į karšto oro gruzdintuvę, aptepame trintu mišiniu ir kepame 160 laipsnių temperatūroje 15 minučių.
4.
Perlines kruopas dedame į kitą karšto oro gruzdintuvės stalčių, pagardiname šlakeliu sultinio, parmezanu, baravykais, druska ir pipirais. Troškiname 180 laipsnių temperatūroje 7 minutes.
5.
Patiekiame su šviežia mėta ir parmezano sūriu.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital