Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
šiek tiek
duonos
(balta)
šiek tiek
česnako
šiek tiek
pomidorų
( arba paprika)
šiek tiek
kečupo
šiek tiek
agurkų
šiek tiek
majonezo
šiek tiek
aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Iš baltos duonos riekelės išpjaunami lapeliai – iš vienos riekelės išeina du lapeliai. Juos apkepti su šiek tiek aliejaus. Galima apskrudint orkaitėjje.
2.
Tada dalį lapelių ištrinti (abi puses arba vieną) česnaku (bet nebūtina, jeigu nepatinka kvapas ar užkandis bus patiekiamas svečiams).
3.
Kol atvės, iki tyrelės konsistencijos susitrinti pomidorą, įberti prieskonių arba tik druskos ir pipirų, įdėti šiek tiek švelnaus kečupo, išmaišyti ir šia tyrele aptepti dalį paskrudintų lapelių.
4.
Agurką sutrinti, šiek tiek įberti druskos, įdėti majonezo ir tyrele ištepti kitus lapelius. Beliks ant lapelių smulkiai supjausčius agurko žievelę arba sūrį išvedžioti gysleles.