Užkandis gurmanams – silkė su traškiais, sėklomis pagardintais sausainiais

AUTORIUS:
Selga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Užkandis gurmanams – silkė su traškiais, sėklomis pagardintais sausainiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
šiek tiek sausainių ( su jūros druska ir sėklomis)
šiek tiek varškės sūrio (tepamas)
šiek tiek silkės (marinuota)
0.5 citrinų
šiek tiek kiaušinių (putpėlių)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Paruošimo būdas: pirmiausia, paruošiame užtepėlę. Nedideliame dubenyje varškės sūrelį pagardiname citrinos sultimis, druska ir pipirais. Viską sumaišome iki vientisos masės.
2.
Įdedame virti putpelės kiaušinius ir verdame juos 5 minutes. Išvirusius kiaušinius nulupame ir supjaustome į dvi dalis.
3.
Užtepėlę tepame ant sausainių, ant viršaus dedame po griežinėlį silkės ir pusę putpelės kiaušinio. Sumuštinį pagardiname žalumynais.
4.
Patiekite iš karto po paruošimo.
AUTORIUS: Selga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital