Autorius apie receptą:
Nedidelio kiekio sviesto užteks ilgam, jis gali tapti puikiu užkandžiu prie vyno taurės prieš vakarienę.
Nedidelio kiekio sviesto užteks ilgam, jis gali tapti puikiu užkandžiu prie vyno taurės prieš vakarienę.
Bake In Heels
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai
baravykų
50 gramų
sviesto
(minkšto)
2 vienetai
čiobrelių šakelių
šiek tiek
druskos
šiek tiek
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Baravykus nuvalykite, smulkiai supjaustykite. Įkaitintoje keptuvėje ant ghee sviesto pakepinkite grybus, kol šie gražiai apskrus. Sudėkite čiobrelių lapelius, įberkite druskos, pipirų ir nukaiskite. Palikite visiškai atvėsti.
2.
Minkštą sviestą sumaišykite su grybais. Pradėkite dėti nuo 30 g sviesto, jei truks – pridėkite dar šiek tiek, kiekis skirsis ir priklausys nuo turėtų grybų dydžio.
3.
Jei naudosite tuoj pat – dėkite į nedidelį indelį, pabarstykite čiobreliu ir tiekite su šviežia duona. Jei naudosite vėliau – dėkite ant maistinės plėvelės, suformuokite pailgą formą ar rutuliuką, įsukite į maistinę plėvelę ir dėkite į šaldytuvą.