Ukrainietiški Poltavski Halushki su svogūnais ir spirgučiais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Ukrainietiški Poltavski Halushki su svogūnais ir spirgučiais
Autorius apie receptą: Tai mėgstamiausias Ukrainos Poltavos srities gyventojų patiekalas. Tai mėgstamiausias Ukrainos Poltavos srities gyventojų patiekalas. Stebuklinga virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1.5 stiklinės kvietinių miltų (apytikriai)
1 vienetas kiaušinių
50 mililitrų kefyro
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis sodos
Padažui:
200 gramų šaltai rūkytos šoninės
1 vienetas svogūnų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Miltus išmaišykite su kefyru. Įmuškite kiaušinį, įberkite žiupsnelį druskos ir žiupsnelį sodos. Užminkykite minkštą, elastingą tešlą. Palikite uždengus pastovėti, kol ruošite padažą.
2.
Padažui supjaustykite šoninę ir svogūną nedideliais gabalėliais, truputį pakepinkite.
3.
Iškočiokite tešlą labai storai, maždaug piršto storumo. Supjaustykite tešlą gabalėliais.
4.
Užvirkite didelį puodą vandens, suberkite gabaliukus ir pavirkite apie 3-5 min.
5.
Tiekite su šonine ir svogūnais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital