Tuno salotos su avokadais ir obuoliais (be majonezo)

AUTORIUS:
Jūratė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Tuno salotos su avokadais ir obuoliais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Gaivios, greitai paruošiamos, maistingos tuno salotos - su traškiomis daržovėmis, gardinamos jogurtu, bet jei norite, tinka ir majonezas Gaivios, greitai paruošiamos, maistingos tuno salotos - su traškiomis daržovėmis, gardinamos jogurtu, bet jei norite, tinka ir majonezas Jūratė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1/4 galvos salotų
180 gramų tuno savo sultyse
2 vienetai agurkų (nedidelių)
1 vienetas obuolių (rūgštesnio)
1 vienetas avokadų
4 vienetai putpelės kiaušinių (virtų, arba 2 vištų kiaušinių)
2 šaukštai graikiško jogurto
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Salotas nuplauti, labai gerai nusausinti, suplėšyti ir išdėlioti į dvi lėkštes.
2.
Obuolį perpjauti pusiau, išimti sėklalizdžius, supjaustyti plonomis riekelėmis. Dėlioti ant salotų.
3.
Avokadą perpjauti perpus, išimti kauliuką, nulupti, minkštimą supjaustyti plonomis riekelėmis. Išdėlioti ant salotų.
4.
Agurką supjaustyti plonais griežinėliais ir išdėlioti ant salotų.
5.
Nuo tuno nupilti skystį, išskirstyti šakute, išdėlioti ant salotų.
6.
Kiaušinius nulupti ir perpjauti perpus, išdėlioti ant salotų. Jei naudosite vištų kiaušinius, perpjaukite į keturias dalis išilgai.
7.
Pagardinti druska, pipirais, graikišku jogurtu.
AUTORIUS: Jūratė
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital