Trys silkės užkandžių idėjos jūsų šventiniam stalui

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Trys silkės užkandžių idėjos jūsų šventiniam stalui
Trys silkės užkandžių idėjos jūsų šventiniam stalui
Trys silkės užkandžių idėjos jūsų šventiniam stalui
Trys silkės užkandžių idėjos jūsų šventiniam stalui
Autorius apie receptą: Paprasta, tačiau labai skani silkė paruošta trimis skirtingais būdais. Jei ieškote idėjų šventiniam stalui, šios labai tiks! Paprasta, tačiau labai skani silkė paruošta trimis skirtingais būdais. Jei ieškote idėjų šventiniam stalui, šios labai tiks! Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų konservuotų avinžirnių
200 gramų silkių filė
1 vienetas čiabatos
1 vienetas apelsinų
1 vienetas paprikos
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1 sauja pomidorų
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis cukraus
pagal skonį česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį sviesto
pagal skonį medaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Duonos riekeles paskrudiname grilyje. Silkę supjaustome 1 cm pločio gabalėliais.
2.
Griežinėliais supjaustome svogūnus ir nulupame apelsinus. Į įkaitintą keptuvę dedame gabalėlį sviesto, beriame svogūnus, pagardiname alyvuogių aliejumi ir cukrumi.
3.
Papriką supjaustome plonomis riekelėmis ir dedame į grilį. Į keptuvę taip pat dedame apelsinų griežinėlius, kuriuos pagardiname medumi. Pakepiname pomidorus.
4.
Ruošiame pirmąjį padažą: į smulkintuvą dedame pistacijas, petražoles, česnaką, pilame alyvuogių aliejaus ir gerai sumalame.
5.
Formuojame silkės sumuštinukus: ant duonelės dedame karamelizuotus apelsinus, klojame silkę, karamelizuotus svogūnus.
6.
Ruošiame antrąjį padažą: į smulkintuvą dedame avinžirnius, česnako skiltelę ir karamelizuotus svogūnus, šiuo kremu aptepame duoneles. Ant viršaus dedame silkę ir keptą papriką.
7.
Ant duonelės dedame silkę ir pagardiname petražolių padažu.
AUTORIUS: Gian Luca Demarco
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital