Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
480 gramų | kvietinių miltų (naudojau „Ekstra 405 D”) | |
5 vienetai | kiaušinių trynių (nuo M dydžio kiaušinių) | |
250 gramų | sviesto (minkšto, kambario temperatūros) | |
3 šaukštai | cukraus | |
2 šaukšteliai | kepimo miltelių | |
2 šaukštai | vandens (šalto) | |
Morengui: | ||
5 vienetai | kiaušinių baltymų (nuo M dydžio kiaušinių) | |
200 gramų | cukraus (arba pagal skonį) | |
120 mililitrų | augalinio aliejaus (neutralaus skonio) | |
1 pakelis | vanilinio pudingo milteliai (maniškis svėrė 76g) | |
Įdarui: | ||
800 gramų | juodųjų serbentų (naudojau šaldytus, atirirpinti nereikia. Tinka ir kitokios rūgštesnės uogos) |