Troškintos kepenėlės pomidorų padaže

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Troškintos kepenėlės pomidorų padaže
Autorius apie receptą: Prieš patiekiant labai tinka pabarstyti smulkintais krapais. Garnyrui žinoma skaniausia yra bulvių košė, bet puikiai tiks ir kiti priedai. Prieš patiekiant labai tinka pabarstyti smulkintais krapais. Garnyrui žinoma skaniausia yra bulvių košė, bet puikiai tiks ir kiti priedai. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
450 gramų kepenėlių (naudojau kiaulienos)
80 mililitrų vandens
50 gramų pomidorų pastos
1 vienetas rausvųjų svogūnų (arba paprasto)
1 šaukštas sojos padažo
1 šaukštelis medaus
1 šaukštas krapų (smulkintų)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Apvoliojimui:
pagal poreikį kvietinių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kepenėles gerai nuplauti, nulupti odelę, supjaustyti norimo dydžio gabaliukais.
2.
Kepenėles dėti į dubenį, pilti pieną ir palikti 1 - 2 val. Praėjus nurodytam laikui, kepenėles nusausinti, apvolioti kiekvieną gabalėlį miltuose.
3.
Į keptuvę pilti aliejų, sudėti kepenėles ir apkepti iš abiejų pusių po kelias minutes.
4.
Svogūną supjaustyti griežinėliais, sudėti į keptuvę kartu su kepenėlėmis, išmaišyti ir kepti dar kelias minutes iki svogūnai suminkštės ir apkeps.
5.
Į dubenėlį pilti vandenį, dėti pomidorų pastą, medų, sojos padažą ir išmaišyti, supilti į keptuvę. Berti druską, pipirus, išmaišyti, uždengti dangčiu ir troškinti ant silpnos kaitros 6-8 min., kol kepenėlės iškeps.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital