Triušienos kukuliai su keptų moliūgų bei sūrio padažu

AUTORIUS:
Olga, Nuo užkandžio iki deserto
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Triušienos kukuliai su keptų moliūgų bei sūrio padažu
Triušienos kukuliai su keptų moliūgų bei sūrio padažu
Triušienos kukuliai su keptų moliūgų bei sūrio padažu
Triušienos kukuliai su keptų moliūgų bei sūrio padažu
Autorius apie receptą: Triušiena – labai švelni mėsa, neriebi ir tinkamai paruošta - labai gardi. Šis receptas tai gardžių, bet ne riebių pietų idėja, labai tinkanti vaikiškam valgiaraščiui. Triušiena – labai švelni mėsa, neriebi ir tinkamai paruošta - labai gardi. Šis receptas tai gardžių, bet ne riebių pietų idėja, labai tinkanti vaikiškam valgiaraščiui. Olga, Nuo užkandžio iki deserto
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų triušienos
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai kvietinių miltų
1 šaukštelis česnako granulės
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
0.5 šaukštelio paprikos miltelių
0.5 šaukštelio džiovintų krapų
Apvoliojimui:
pagal poreikį maltų džiūvėsėlių
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
Garnyrui:
350 gramų moliūgų
1 šaukštas balzaminio acto
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
0.5 šaukštelio džiovintų krapų
0.5 šaukštelio džiovintų čiobrelių
Padažui:
250 mililitrų pieno
50 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto)
0.5 šaukštelio krakmolo
0.5 šaukštelio džiovintų čiobrelių
1 žiupsnis malto muskato
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Svogūną susmulkinti ir apkepti iki skaidrumo.
2.
Mėsą sumalti iki faršo. Į faršą berti miltus, keptą svogūną, visus prieskonius ir įmušti kiaušinį. Viską gerai sumaišyti, suformuoti nedidelius kukulius, juos apvolioti džiūvėsėliuose.
3.
Kepti keptuvėje su nedideliu kiekiu aliejaus iki auksinės spalvos, kaitra šiek tiek didesnė nei vidutinė.
4.
Garnyrui moliūgą supjaustyti kubeliais, apšlakstyti alyvuogių aliejumi sumaišytu su kreminiu balzaminiu actu, suberti prieskonius ir viską gerai permaišyti.
5.
Kepti ant kepimo skardos užtiestos kepimo popieriumi apie 20 min (kol suminkštės) iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
6.
Padažui užvirinti pieną, čiobrelį, maltą muskatą, druską bei pipirus, sūrį bei krakmolą. Kaitinti ant nedidelės ugnies, kol sutirštės.
AUTORIUS: Olga, Nuo užkandžio iki deserto
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital