Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
200 gramų | triušienos | |
1 vienetas | svogūnų | |
1 vienetas | kiaušinių | |
2 šaukštai | kvietinių miltų | |
1 šaukštelis | česnako granulės | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
0.5 šaukštelio | paprikos miltelių | |
0.5 šaukštelio | džiovintų krapų | |
Apvoliojimui: | ||
pagal poreikį | maltų džiūvėsėlių | |
Kepimui: | ||
pagal poreikį | aliejaus | |
Garnyrui: | ||
350 gramų | moliūgų | |
1 šaukštas | balzaminio acto | |
1 šaukštas | alyvuogių aliejaus | |
0.5 šaukštelio | džiovintų krapų | |
0.5 šaukštelio | džiovintų čiobrelių | |
Padažui: | ||
250 mililitrų | pieno | |
50 gramų | fermentinio sūrio (tarkuoto) | |
0.5 šaukštelio | krakmolo | |
0.5 šaukštelio | džiovintų čiobrelių | |
1 žiupsnis | malto muskato | |
šiek tiek | druskos | |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų |