Trinta pievagrybių sriuba

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Trinta pievagrybių sriuba
Trinta pievagrybių sriuba
Trinta pievagrybių sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g pievagrybių
0,5 susmulkinto svogūno
50 g sviesto
Bouguet garni žolelės
1 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys
400 ml vandens
25 g miltų
500 ml pieno
Druska ir juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pievagrybius supjaustyti riekelėmis, 6-8 riekeles palikti papuošimui (pavirti piene kelias minutes). 25 g svieste pakepti svogūnus, sudėti grybus, bouguet garni, užpilti sultiniu ir virti 25 minutes. Kai suminkštės, sriubą smulkintuvu sutrinti. Likusį sviestą ištirpinti, apkepti jame miltus, supilti maišant pieną. Sudėti trintus grybus, užvirti ir pavirti 5 minutes. Pagardinti druska bei juodaisiais pipirais. Supilti į dubenėlius ir papuošti pievagrybių griežinėliais. Tiekiant galima pabarstyti skrudintos duonos kubeliais. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
nomeda
2015-06-01 22:34
tiesiog auksas ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital