Trinta moliūgų sriuba su lydytu sūreliu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Trinta moliūgų sriuba su lydytu sūreliu
Trinta moliūgų sriuba su lydytu sūreliu
Trinta moliūgų sriuba su lydytu sūreliu
Autorius apie receptą: Po švenčių norisi tik sriubos. O jūs vis dar turite moliūgo? Jeigu taip, verdame sriubą drauge. Po švenčių norisi tik sriubos. O jūs vis dar turite moliūgo? Jeigu taip, verdame sriubą drauge. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1/4 vieneto moliūgų (nedidelio)
1 vienetas morkų
1 vienetas poro
1 vienetas svogūnų
3 šaukštai lydyto sūrelio
1 šaukštas sviesto
0.5 šaukštelio džiovintų čiobrelių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
2 litrai daržovių sultinio
Patiekiant:
pagal poreikį skrebučių (nebūtina)
1 skiltelė juodojo česnako (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Morką ir moliūgą sutarkuojame burokine tarka, svogūną ir česnaką supjaustome smulkiais gabalėliais.
2.
Puode ištirpiname sviestą. Sudedame daržoves ir pakepiname keletą minučių. Pagardiname druska, pipirais, čiobreliu. Užpilame sultiniu ir verdame apie 15 – 20 min.
3.
Sutriname maisto smulkintuvu iki vientisos masės. Įmaišome lydytą sūrelį ir dar kartą sriubą užverdame.
4.
Pilstome į dubenėlius ir patiekiame su smulkintu juoduoju česnaku ir duonos skrebučiais, jei norisi. Mes šį kartą sriubą valgėme jau su paruoštais traškiais tešlos rutuliukais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital