Trinta daržovių sriuba su mėsos kukuliais

AUTORIUS:
Vaida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 54)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 54)
Trinta daržovių sriuba su mėsos kukuliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
50 g salierų lapelių;
50 g petražolių lapelių;
1 vnt. KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys
1 svogūnas;
3 valg. š. sviesto;
1 valg. š. miltų;
1 l pieno;
125 g maltos mėsos;
1 kiaušinis;
2 valg. š. džiūvėsėlių;
4 valg. š. kapotų petražolių;
Žiupsnelis muskato riešuto;
4 valg. š. grietinės;
½ arb. š. mėsos sultinio miltelių;
Druskos ir juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Petražoles ir salierus nuplauti, smulkiai supjaustyti. Nulupti svogūną ir supjaustyti kubeliais. Viską kartu 5 min. puode pakepinti su sviestu, apibarstyti miltais, užpilti pienu, supilti sultinį ir 10 min. virti. Į maltą mėsą dėti kiaušinio baltymą, įberti džiūvėsėlių, paskaninti muskatu ir šaukštu kapotų petražolių. Kiaušinio trynį išplakti su grietine. Sriubą pertrinti ir vėl užvirinti. Iš paruoštos maltos mėsos šaukštu suformuoti kukulius, dėti į karštą sriubą ir virti. Sriubą paskaninti mėsos sultinio milteliais, druska, pipirais ir petražolėmis. Patiekti su grietine.
AUTORIUS: Vaida
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital