Cukiniją ir agurkus supjaustyti, užpilti pienu, įberti druskos ir virti ant vidutinio kaitrumo ugnies 20-25 minutes.
Porus susmulkinti. Ištirpinti sviestą ir pakepinti miltus ir porus. Po to supilti visą keptuvės turinį į puodą.
Įberti sukapotų žalumynų ir išmaišyti.
Sriubą nukelti nuo ugnies.
Sriubos masę sutrintu su elektrinu trintuvu.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)