Trinta bulvių ir saliero šaknies sriuba

AUTORIUS:
Paula
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Trinta bulvių ir saliero šaknies sriuba
Autorius apie receptą: Šį receptą padariau pati, norint jaukiai ir šiltai praleisti sekmadienio vakarą. Tokia sriuba būtent šiems vakarams. Šį receptą padariau pati, norint jaukiai ir šiltai praleisti sekmadienio vakarą. Tokia sriuba būtent šiems vakarams. Paula
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų bulvių
0.5 vieneto salierų šaknų
300 mililitrų sultinio
pagal poreikį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį druskos
pagal poreikį spirgučių
pagal poreikį krapų (smulkintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Išvirti bulves ir saliero šaknį, kol taps minkštos.
2.
Į smulkintuvą sudėti bulves, salierą, suberti druską, pipirus, supilti sultinį ir viską sutrinti.
3.
Kad skonis būtų dar intensyvesnis, sutrintą sriubą dar pavirkite.
4.
Papuoškite ir paskaninkit spirgučiais ir krapais. Tinka ir skrudinti svogūnai ar duonelė.
AUTORIUS: Paula
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital