Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
800 g maltos kiaulienos
800 g maltos jautienos
200 g veršienos (Abbacchio)
2 kiaušiniai
druska
pipirai
muskato riešutas
1/2 stiklinės kmynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į maltą mėsą įmušame kiaušinius, įberiame druskos, pipirų, muskato riešuto, 2 šaukštus kmynų ir gerai išminkome.
Veršieną supjaustome plonomis juostelėmis ir sudedame į maltą mėsą. Formuojame kepsnį. Jo viršų pabarstome likusiais
kmynais.
Kepame orkaitėje 1 val.
Jei norime patiekti šaltą, atšaldome ir supjaustome riekelėmis. Puošiame saldžiąja paprika.
Jei patiekiame karštą, valgome su bulvėmis, šviežiomis arba marinuotomis daržovėmis.