Trijų rūšių mėsos kepsnys

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Trijų rūšių mėsos kepsnys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
800 g maltos kiaulienos
800 g maltos jautienos
200 g veršienos (Abbacchio)
2 kiaušiniai
druska
pipirai
muskato riešutas
1/2 stiklinės kmynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į maltą mėsą įmušame kiaušinius, įberiame druskos, pipirų, muskato riešuto, 2 šaukštus kmynų ir gerai išminkome. Veršieną supjaustome plonomis juostelėmis ir sudedame į maltą mėsą. Formuojame kepsnį. Jo viršų pabarstome likusiais kmynais. Kepame orkaitėje 1 val. Jei norime patiekti šaltą, atšaldome ir supjaustome riekelėmis. Puošiame saldžiąja paprika. Jei patiekiame karštą, valgome su bulvėmis, šviežiomis arba marinuotomis daržovėmis.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital