Trijų ridikėlių salotos

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Trijų ridikėlių salotos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 g. raudonųjų ridikėlių
100 g. baltų arba juodųjų ridikėlių
100 g. geltonųjų ridikėlių
100 g. svogūno laiškų
100 g. svogūno
keleto salotų lapų
krapų
druskos
natūralaus jogurto arba jogurtinės grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ridikėlius supjaustome riekelėmis, laiškus ir svogūnus susmulkinam. Viską sudedame į dubenį, užpilame jogurtine grietine, išmaišome, paskaniname krapais ir druska. Tiekiam uždėję paruoštas salotas ant salotų lapų. Skanaus
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital