Autorius apie receptą:
Vos trijų ingredientų saldainiai, kuriuos labai paprasta padaryti ir sunkiausia dalis - sulaukti, kol sustings. Skonis tiesiog tobulas - sviestinis, riešutinis ir saldus.
Galite
Vos trijų ingredientų saldainiai, kuriuos labai paprasta padaryti ir sunkiausia dalis - sulaukti, kol sustings. Skonis tiesiog tobulas - sviestinis, riešutinis ir saldus.
Galite naudoti ir traškų, ir švelnų riešutų sviestą. Jei norite, galite įmaišyti šiek tiek vanilės ir druskos, išeis gilesnis, dar malonesnis skonis.
(...daugiau)(...mažiau)Audronė, little_tasty_sins
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
250 gramų
žemės riešutų sviesto
250 gramų
sviesto
450 gramų
cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į nedidelį puodą sudėkite riešutų sviestą ir sviestą. Ant vidutinės kaitros ištirpinkite, kartais pamaišydami. Kai riešutų sviestas ir sviestas ištirpsta, nukelkite puodą nuo kaitros ir dalimis įmaišykite cukraus pudrą. Išeis pakankamai tiršta masė.
2.
Masę sudėkite į kepimo popieriumi išklotą indą, išlyginkite, suspauskite ir palikite šaldytuve sutvirtėti bent keturias valandas.
3.
Sustingusią masę supjaustykite norimo dydžio gabalėliais ir mėgaukitės!