Trešnių ir varškės pyragas

AUTORIUS:
Jelena
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Trešnių ir varškės pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g trešnių
750 g varškės
1/8 l pieno
1 pakelis vanilinio pudingo
1 pakelis vanilinio cukraus
1 šaukštas tarkuotos citrinos žievelės
3 šaukštai citrinos sulčių
2 kiaušiniai
1 šaukštas sviesto
50 g razinų
žiupsnelis miltų
125 g cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Trešnes nuplauti, nusausinti ir pašalinti kauliukus. Į dubenėlį sudėti varškę, supilti pieną, suberti pudingo milte­lius, vanilinį cukrų, nutarkuotą citrinos žievelę, citrinos sultis bei trynius. Masę maišyti, išplakti iki purumo. Pyrago formą (24 cm skersmens) ištep­ti sviestu. Razinas sumaišyti su miltais. Baltymus plakti iki putų, plakant pa­laipsniui suberti cukrų. Į varškės masę palengva jmaišyti razinas bei bal­tymų putas. Masę atsargiai išmaišyti ir sukrėsti į kepimo  formą. Viršų išly­ginti ir papuošti trešnėmis. Pyragą pašauti į vidurinę orkaitės lenty­nėlę ir iškepti. Iškepusį pyragą atvėsinti formoje.
Kepti 2 valandas, 150 C orkaitėje.
AUTORIUS: Jelena
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital