Traškūs žagarėliai pagal Ingridą

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Traškūs žagarėliai
Traškūs žagarėliai
Traškūs žagarėliai
Traškūs žagarėliai
Traškūs žagarėliai
Autorius apie receptą: Labai skanūs, traškūs žagarėliai. Labai skanūs, traškūs žagarėliai. Ingrida
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
250 gramų kvietinių miltų
200 mililitrų pieno
3 šaukštai grietinės
2 šaukštai sviesto
1 šaukštelis sodos (nubraukto)
1 žiupsnelis druskos
Kepimui:
1 litras aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį dėti sviestą, ištirpinti.
2.
Į dubenį su sviestu supilti pieną, įdėti grietinę ir išmaišyti. Įsijoti miltus, soda ir minkyti tešlą. Paruoštą tešlą dėti į maišelį ir palikti 15 minučių pastovėti.
3.
Tešlą iškočioti iki kuo plonesnio lakšto. Supjaustyti juostelėmis. Per juostelės vidurį įpjauti, bet ne iki galo, vieną juostelės galą perkišti per įpjovą.
4.
Į puodą įpilti aliejaus, įkaitinti ir sudėti žagarėlius, kepti iki kol pagels.
5.
Iškeptus žagarėlius dėti ant vienkartinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų riebalai.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Renata
2021-12-20 15:57
Gavosi per skysta tešla, tada pagal kitą receptą pridėjau kiaušinių ir dar miltų. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital