Traškūs vištienos kepsneliai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Traškūs vištienos kepsneliai
Autorius apie receptą: Iškepa labai minkšti ir skanūs. Iškepa labai minkšti ir skanūs. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
450 gramų vištienos krūtinėlės (apytikriai)
Marinatui:
3 šaukštai gazuotas mineralinis vanduo (apytikriai)
1 šaukštas aliejaus
1 šaukštas garstyčių (neaštrių)
1 šaukštas krakmolo
1 šaukštelis citrinų sulčių
0.5 šaukštelio kario prieskonių
0.5 šaukštelio maltos raudonosios paprikos
0.5 šaukštelio provanso žolelių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
Apvoliojimui:
pagal poreikį kvietinių miltų
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Vištienos krūtinėles nuplauti, gerai nusausinti ir lengvai pamušti.
2.
Į dubenėlį supilti aliejų, citrinos sultis, įdėti garstyčias, suberti krakmolą, kario prieskonius, raudonosios paprikos miltelius, provanso žoleles, druską, pipirus ir įpilti gazuoto mineralinio vandens, gerai išmaišyti.
3.
Paruoštą mišinį užpilti ant krūtinėlių ir gerai įtrinti, palikti marinuot bent 2 valandoms. O jei turite laiko, galima palikti ilgiau, taip jos bus dar minkštesnės ir skanesnės.
4.
Kiekvieną gabaliuką iš abiejų pusių apvolioti miltuose.
5.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, dėti paruoštus kepsnelius ir kepti po kelias minutes iš abiejų pusių.
6.
Patiekti su mėgstamu garnyru ar salotomis. O mes valgėme su bulvių ir morkų koše, rukolos ir pomidorų salotomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital